Отстраняват изпълнителния директор на Нетинфо и създател на сайтовете Гонг и Вести

...
Отстраняват изпълнителния директор на Нетинфо и създател на сайтовете Гонг и Вести
Коментари Харесай

Отстраняват директора на Нетинфо

Отстраняват изпълнителния шеф на Нетинфо и основател на сайтовете Гонг и Вести Христо Христов, излиза наяве от профила му във Facebook. 
 NOVA отхвърли обвиняванията за редакторска интервенция в Гонг и новините на НетИнфо  Изп. шеф на Нетинфо съобщи, че има засилен напън върху новините, откогато Домусчиев ги купи
Пародията продължава. Ето какво пишат до моите чиновници в Нетинфо:

“Междувременно, до взимане на решение от Съвета, апелирам да считате правата на Христо като Изпълнителен шеф за суспендирани. За всички въпроси от неговата подготвеност се обръщайте към мен.

Поздрави

Николай Андреев

Председател на СД на Нетинфо АД ”, написа той. 

Христов добавя, че такова премахване е в нарушаване на закона и подписаните контракти. 

" Ники, горните ти дейности са жестоко нарушаване, както на Устава на „ Нет Инфо “ АД и на Търговския закон, по този начин и на подписания Договор сред акционерите „ Нет Инфо “ АД, които категорично плануват условия, ред и процедура за назначение на Изпълнителния шеф ", показва той.

Христо Христов излезе през вчерашния ден с позиция във връзка решението на публицисти от Gong.bg да изоставен, в която разгласи, че от пазаруването на медиите от Кирил Домусчиев и брат му (в пакет с Нова телевизия) там е почнал да бъде упражняван сериозен напън върху редакторите и публицистите в уеб страниците за издание на избран вид вести, които са съмнителни.

Той добави, че като изпълнителен шеф и съучастник в Нетинфо остро подлага на критика и се разграничава от протичащото се в новинарския отдел на компанията. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР